آموزش هنر

امروزه اهمیت هنر در جامعه بیش از گذشته مشهور است. می‏‌توان ادعا کرد که هیچ فردی از هنر و فرآورده‌‏های هنری بی‌‏نیاز نیست. بسیاری از افراد مصرف‏‌کننده یک محصول هنری هستند و معدودی از افراد تولیدکننده یک اثر یا محصول هنری. آنچه هنر را از سایر رشته‌‏ها متمایز می‌‏کند جنبه خلاقانه و مهم‏تر از آن جنبه حسی قضیه است که می‌‏توان گفت در خیلی از درس‌‏ها جدی گرفته نمی‌‏شود. بنابراین رسالت هنر، یگانه و درخور توجّه است و مدرسه جایگاهی است که می‏‌توان آن را به خوبی تبیین کرد تا دانش‌‏آموزان به عنوان آینده‌‏سازان این مرز و بوم، از این جنبه فوق ارزشمند وجودی به خوبی آگاه شوند تا چه به عنوان مخاطب و چه به عنوان تولیدکننده، درک و فهم هنری قابل توجهی داشته باشند.

گروه هنر مدرسه با چنین فلسفه‌‏ای چندین سال است که کار خود را پی می‏‌گیرد و با نگرش به این مقولات یعنی خلاقیت، حس و آشنایی جامع با هنر طرح درس‌‏های خود را تدوین نموده است.

در سال هفتم استفاده از مواد  متفاوت با تکیه بر خلاقیت فردی و افزایش دانش عمومی دانش‏‌آموزان در زمینه هنرهای بصری و تجسمی ارائه می‌‏شود که دربرگیرنده تمایز ابتدایی در رشته‌‏های نقاشی و طراحی، حجم‏‌سازی و نمایش و عکاسی و هنرهای دیجیتال است.

در سال هشتم و نهم چهار گرایش فوق با عمق بیش‏تری ارائه می‏‌شود و دانش‌‏آموزان به نحوی برای سال آینده که قرار است از بین چهار گرایش یک یا دو گرایش را برای کار جدی‏‌تر و حرفه‌‏ای‏‌تر انتخاب کنند، آماده می‏‌شوند و بدین‏‌گونه در سه سال تحصیلی هفتم تا نهم آشنایی جامع‌‏تری با هنر به‌دست خواهند آورد.